Tradicija

Nakon mnogo godina predanog rada i zalaganja,velikog broja zadovoljnih musterija

Stevcevic Co , postaje distributer multinacionalne Kompanije Vdo za područje tadašnje SR Jugoslavije. Nedugo potom, počinjemo da distribuiramo proizvode Wabco,Webasto na teritoriji današnje Srbije i Crne Gore. Godine 1996. otvaramo moderno opremljen poslovni centar, na Karaburmi u Beogradu.

U skladu sa našom misijom i vizijom, i sa željom da unapredimo naše poslovanje, delatnost širimo na pružanje servisnih usluga, a ubrzo potom i na proizvodnju. Tu nismo stali, već 2001 godine, dobijamo zastupnistvo firme Federal Signal, čime smo zaokružili predstavljanje i distribuciju robe vrhunskog kvaliteta. U cilju stalnog poboljšanja i očuvanja konkurentnosti, sertifikovali smo sistem upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001.

 Implemetiranjem  opreme za kalibraciju , započinjemo   prodaju profesionalnih alkometara Envitec. 

Stevčević Co. je danas kompanija koja pruža vrhunske usluge u oblasti distribucije, proizvodnje i servisiranja, te pokazuje maksimalnu efikasnost i efektivnost u poslovanju. Naši partneri su velike domaće i međunarodne kompanije, čije dugogodišnje multinacionalno iskustvo i znanje u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, iz godine u godinu donosi uspeh i rast. 

Osnivač Stevčević Co. je gospodin Jovan Stevčević koji je maksimalnom posvećenošću svom poslu, vizijom i kreativnočću doprineo da se njegova kompanija razvije, održi i iz godine u godinu beleži sve bolje tržišne rezultate čime je nadogradio i unapredio poslovanje Servisa Stevčević koji je jos 1947 god osnovao njegov otac gospodin Živko Stevčević.

Nadamo se i radimo na daljem prosperitetu i uspehu koji mora proizaći iz rada, posvećenosti i tradicije porodične firme koja posluje već punih 70 godina.

D.O.O "STEVČEVIĆ CO" SRBIJA

Adresa: Bul. Despota Stefana 204, Beograd, Srbija

Telefon: +381 11 329 16 26
+381 11 329 19 52

Fax: + 381 11 / 275 96 49

E-mail: marijana@stevcevic.rs