• Proizvodi

  •  
  •  
  •  
   
  • Međunarodni sajam automobila - Beograd 2018

  •  
   • 22. mart 2018.
  • Poštovani,

   Stevcevic Co  nastavlja tradiciju pracenja trendova vezanih za bezbednost u saobracaju kao I predstavljanje  inovacija na sajmu automobila.

   Godinama se trudimo da u svoj program uvrstimo novitete koji ce doprineti trzistu Srbije,osnaziti  poslovanje I doprineti vecem angazovanju na nasem trzistu.

   Na ovogodisnjem sajmu automobila  predstavicemo premijerno:

   MOBILNI DROGA TEST APARAT -Aparat omogucava da se na  licu mesta moze utvrditi prisustvo psihoaktivnih supstanci u uzorku(pljuvacka)

   Ovakvom inovativnom metodom,omoguceno je da se u  periodu od maksimalno 5 minuta dobije rezultat  kao I da na brz I efikasan a pre svega pouzdan nacin dobije informacija da li je vozac pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.Aparat vrsi testiranje na 16 psihoaktivnih supstanci.

   Obzirom na sve vise zahteva od strane rukovodilaca transportnih kompanija za ovakvim uredjajem ,nametnula se potreba za nabavkom istih.

   Pogledajte brosuru u prilogu.

   Predstavljamo novi tip alkometra sa aktivnim I pasivnim modom I novim softverom koji znacajno ubrzava testiranje .

   -Predstavljamo novi taksimetar (model u skladu sa novim pravilnikom I novim standardima EC )

   -Tacho Drive Timer-uredjaj koji olaksava vozacima kamiona kretanje u okviru 1 minuta.

   Tahomatt Yellow Full softver za obradu podataka iz digitalnih I analognih tahografa  u skladu sa regulativama AETR/561 Anex 1b

   Predstavljamo najnovije modele svetlosno-zvucne signalizacije /Kupovinom odredjenih svetlosnih konzola tokom trajanja sajma automobila poklanjamo MDVR-Mobilni video nadzor za vozila.

   PREMIJERA-Predstavljamo MDVR-Mobilni video nadzor za vozila-omogucava sliku u realnom vremenu iz vozila,pracenje lokacije vozila,instalaciju panic tastera,snimanje desavanja iz vozila na mobilni hard disk.

   Predstavljamo kamere za voznju unazad (kamera+monitor)-omogucava da u svakom trenutku znate sta Vam se desava iza ili oko vozila prilikom kretanja u nazad,izuzetno znacajan proizvod kod vozila gde je ogranicena preglednost,snimanje u dnevnom I nocnom rezimu rada.

   Predstavljamo-Back up alarm-Alarm za kretanje unazad ,omogucava da budete upozoreni ukoliko Vam se priblizava vozilo koje se krece unazad.

   Predstavljamo novi Back up alarm namenjen rudnicima,kamenolomima,radnim masinama -alarm zasticen specijalnim membranama koje stite od prasine I blata ,sa dozivotnom garancijom -Alarm  cujete samo kada ste u neposrednoj opasnosti cime omogucava komotan rad  I zastitu od buke rukovaocima koji su u njihovom  okruzenju tokom radnog vremena .

   Predstavljamo novu generaciju rezervnih delova za nove kamione.

   Webasto grejaci za teretna I komercijalna vozila.

   S'postovanjem

  •