• Proizvodi

   •  
   •  
   •  
    
   • Tradicija

    Bila je godina 1947. U to vreme početka jedne nove zemlje, više nego ikada su se cenili zanat i majstor, koji je obrazom garantovao kvalitet svog rada i materijala koje je koristio.

    Među mnogim majstorima svog zanata, izdvojio se te 1947. godine Živko Stevčević i njegova radionica za proizvodnju i ugradnju gipkih vratila u Višnjičkoj ulici broj 2. Tako su sa Karaburme kroz Beograd i šire počele da se koriste Žikine sajle od najkvalitetnijeg uvoznog čelika. Ubrzo, Živko Stevčević postaje poznat kao Žika Sajla.

    U duhu beogradske kaldrme, a kasnije i asfalta, ovaj od srca prihvaćeni nadimak postaje sinonim kvaliteta i poverenja. Reklo bi se, to je lepa priča o uspehu majstora. Ipak, ovo je samo početak jedne još lepše priče o viziji i odličnoj proceni profesionalaca, koji su svoje smele ideje uz pomoć potpune posvećenosti poslu i potrebama klijenata, uspeli da sprovedu u delo. Mala radionica Žike Sajle je postavila temelj ugledu SERVISA STEVČEVIĆ, koji i danas posluje pod istim krovom sa kompanijom STEVČEVIĆ Co.

    Nju je 1996. godine osnovao Jovan Stevčević, sin Živka Stevčevića, koji je nastavio da prati porodičnu tradiciju profesionalizma i preduzetnosti. Zahvaljujući hrabrim odlukama i pažljivom poslovanju, STEVČEVIĆ Co. je danas kompanija koja u sebi objedinjuje delatnosti zastupništva, servisa, laboratorije, prodaje i proizvodnje elektronske opreme koja podržava rad većih ili manjih sistema neophodnih za kvalitetan život građana. Uz najsavremenije sertifikate i opremu, i visoku ekološku svest u svim segmentima poslovanja, posebno se ističu zaposleni u STEVČEVIĆ Co. među kojima su i eminentni eksperti. I tako ide priča… Od Žike Sajle do Kompanije i dalje.

   •